Vilda

Jag är en nyfiken människa, som talar ur skägget och tycker om att skratta! I oktober 2015 var det 43 år sedan jag föddes. Barnen, som av och till figurerar i bloggen, är i skrivande stund (december 2015) 11, snart 14, 15, snart 18 samt snart 24 år gamla. Den 41-årige maken förekommer ibland han också (de andra makarna skriver jag aldrig om).

Bloggat har jag gjort sedan januari 2007. Från starten och fram till maj 2011 fanns min blogg hos Aftonbladet, men som så många andra ab-bloggare valde jag wordpress när ab stängde ner sin bloggtjänst. Andra gamla ab-bloggare hittar du under min flik med det mycket fyndiga namnet “ab-bloggare”. Tänka sig.

Utöver denna blogg har jag ett par till. FAT goes FIT är officiellt en VL-blogg, medan de andra inte är det… FgF ligger dock så gott som nere. Endast något enstaka inlägg per halvår eller år har publicerats. Men är man intresserad av hur jag gått ner 30 kg i vikt, så kan man läsa bakåt i tiden.

Vill du kontakta mig utanför bloggen, så är min mail vildalugnet@telia.com.

Och till sist en länk till mina tatueringar. Det händer lite nu och då, när diskussionerna handlar om tatueringar, att folk frågar efter bilder på mina.

Annonser

3 responses to this post.

  1. Posted by Lisbeth Mårtensson on 20 oktober, 2011 at 13:40

    Har just nu mailkontakt med Paul Cristea , han vill köpa vår husvagn. Men som tur var kollade jag på google och hittade denna blogg

    Svara

  2. Posted by Johannes on 15 december, 2011 at 22:13

    Han anvænder sig æven av namnet ”Ruben Lars”. Då skriver han på dålig svenska. (Førmodligen rakt øversatt i Google Translate. Ville bara sæga detta!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: